Izvor: Danas, 29.Maj.2015, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Očekuje se više hiljada posetilaca

Kragujevac - U Kragujevcu je juče počeo tradicionalni, sedmi po redu Međunarodni sajam lova, ribolova, lovnog turizma i nautike "Kraguj M" koji , uobičajeno već, pod pokroviteljstvom gradske uprave, organizuje kompanija "Meteor Still", u saradnji sa Lovačkim savezom centralne Srbije i "Šumadija sajmom", i koji će trajati do nedelje, 31. maja.

 Sajam lova, ribolova, lovnog turizma i nautike, koji je najveća >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << sajamska manifestacija u centralnoj Srbiji, ovoga puta je, na Gradskom sajmištu "Šumadija sajam", okupio 35 izlagača iz Srbije i regiona, među kojima su najznačajniji proizvođači i prodavci sportskog i lovačkog oružja i municije , lovačkog i ribolovačkog pribora, kao i organizacije i agencije iz oblasti lovnog turizma i nautike. Organizatori očekuju više hiljada posetilaca, koji će izložene proizvode moći da kupe uz odgovarajući sajamski popust.

U pratećem programu Sajma predviđene su brojne tribine i stručna predavanja, ali i manifestacije zabavnog karaktera.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.