Očekuje se pojačan saobraćaj, na Horgošu čekanje 90 minuta

Izvor: RTS, 02.Sep.2018, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Očekuje se pojačan saobraćaj, na Horgošu čekanje 90 minuta

Na glavnim putevima u Srbiji očekuje se pojačan saobraćaj, s obzirom na veći broj vozila koja prolaze kroz Srbiju na putu ka zapadnoj Evropi.
Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na prelazu Horgoš na izlazu iz Srbije zadržavanja su oko 90 minuta. 

Vozačima se savetuje da koriste alternativne prelaze – Kelebiju ili Bački Breg.
Pojačan saobraćaj očekuje se i na graničnim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prelazima – Batrovci, Gradina, Preševo i Gostun, gde su trenutno zadržavanja do 30 minuta.
Pojačan saobraćaj očekuje se i na auto-putevima ka hrvatskoj i mađarskoj granici, što može biti uzrok nešto dužeg zadržavanja na graničnim prelazima, saopštio je Auto-moto savez Srbije.
Prema poslednjim informacijama dobijenih od Javnog preduzeća "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Očekuje se pojačan saobraćaj, na Horgošu čekanje 90 minuta

Izvor: Radio 021, 02.Sep.2018

Na glavnim putevima u Srbiji očekuje se pojačan saobraćaj, s obzirom na veći broj vozila koja prolaze kroz Srbiju na putu ka zapadnoj Evropi...Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na prelazu Horgoš na izlazu iz Srbije zadržavanja su oko 90 minuta...Vozačima se savetuje da koriste...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.