Izvor: Piplmetar.rs, 20.Jun.2023, 06:32

Oca i sina ubio grom: Vraćao dete iz vrtića kada je udarila munja

Od siline udarca obojica su izuvena cipele prilikom pada na trotoar

Foto-ilustracija: Shutterstock, Pixabay


Dečak (6) iz Teksasa preminuo je nakon što ga je prošlog meseca pogodio grom dok se sa ocem vraćao kući iz škole. Smrt Grejsona Bogsa bila je peta žrtva od munje u ovoj godini u SAD i druga u Teksasu. Metju Bogs (34), otac šestogodišnjaka, bio je prvi u državi ove godine.
Bilo je nešto posle 17 časova. 15. maja >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << u malom gradu u centralnom Teksasu kada je stigao autobus da odveze Grejsona iz vrtića i njegovog 11-godišnjeg brata Elijaha. Grejson je držao oca za ruku kada je udario grom.
Metju i njegova deca su išli zajedno ka svojoj kući i krenuli su na prelaz kada je stariji sin otišao levo, a Grejson i njegov otac desno.
„Samo što je izgovorio Grejsonu: ’Volim te, druže’, i tada je munja udarila“, rekla je Anđeli Bogs, dečakova baka.
Od siline udarca obojica su izuvena cipele prilikom pada na trotoar. Kada su članovi porodice prevrnuli Grejsonovog oca, on je već bio plav. Grejsonu su započeli reanimaciju, a komšija je počeo da spasava njegovog oca. Ipak, nije preživeo.
Poslednje četiri nedelje, mali Grejson je bio u dečijem medicinskom centru boreći se za svoj život. Članovi porodice rekli su da su molitve za njegov oporavak stizale iz celog sveta dok je bio u komi. Rekli su da su lekari rekli porodici da se Grejsonovo stanje neće poboljšati i da je doneta odluka da se on isključi sa aparata. Članovi porodice rekli su da je Grejson umro u petak u 5:05.
(Telegraf.rs)


Video: Neverovatan snimak: Žena uhvatila trenutak udara groma u džip u kom su joj bili muž i deca

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Priče sa Weba

Najnovije iz rubrike Vesti

Video dana

Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.