Obustavljen saobraćaj od Vlasotinačke petlje ka Nišu

Izvor: Beta, 15.Nov.2016, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obustavljen saobraćaj od Vlasotinačke petlje ka Nišu

Saobraćaj na deonici od Vlasotinačke petlje ka Nišu privremeno je obustavljen zbog saobraćajne nesreće, saopštilo je večeras Javno preduzeće "Putevi Srbije".Kako se navodi, saobraćaj je obustavljen na državnom putu A reda broj 258."Putevi Srbije" pozvali su vozače da poštuju postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Udes na deonici Vlasotinačke petlje ka Nišu

Izvor: B92, 15.Nov.2016

Beograd -- Saobraćaj na deonici od Vlasotinačke petlje ka Nišu privremeno je bio obustavljen zbog saobraćajne nesreće, saopštilo je Javno preduzeće "Putevi Srbije"...Kako se navodi, saobraćaj je bio obustavljen na državnom putu A reda broj 258..."Putevi Srbije" pozvali su vozače da poštuju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.