Obustava tramvajskog saobraćaja u Novom Beogradu

Izvor: Press, 05.Jul.2013, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obustava tramvajskog saobraćaja u Novom Beogradu

Kako je navedeno, u tom periodu tramvaji sa linija 7, 9 i 13 saobraćaće od Ustaničcke, Banjice i Banovog brda do tramvajskog stajališta "Milutin Milanković" u istoimenom bulevaru, odakle će bez putnika saobraćati do depoa "Sava", gde će vršiti promenu smera kretanja.
Takođe, za vreme trajanja radova na terminusu u Bloku 45 uvodi se privremena autobuska linija sa oznakom 7A na relaciji Blok 45 - TC "Ušće" koja će saobraćati od Bloka 45, ulicama Dr Ivana Ribara, Jurija Gagarina, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Antifašističke borbe, Bulevarom Milutina Milankovica, ulicom Milentija Popovića do TC "Ušće".
Autobusi sa privremene linije 7A koristiće postojeća stajališta javnog gradskog prevoza na navedenoj trasi.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.