Izvor: Nezavisne Novine, 17.Jun.2017, 08:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obustava saobraćaja u ulici Tešana Podrugovića

BANJALUKA - U banjalučkoj Ulici Tešana Podrugovića biti obustavljen saobraćaj od pruge do Ulice Arčibalda Rajsa zbog asfaltiranja kolovoza, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Zabrana saobraćaja biće na snazi do 18.00 časova, pa će u tom periodu biti izmijenjen režim odvijanja autobuskog saobraćaja.

Za vrijeme obustave saobraćaja biće postavljena privremena saobraćajana signalizacija.

Zbog sanacionih radova obustavljen je saobraćaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << za sva vozila u Ulici Branka Morače, na dijelu od mosta, uključujući i Zeleni most, preko rijeke Vrbas do ulice Miloša Obilića.

Zabrana se ne odnosi na vozila stanara u Ulici Branka Morače, na dijelu od Kozarske ulice do mosta. Za vrijeme izvođenja radova omogućen je pješački saobraćaj.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.