Obustava saobraćaja na delu Batajničkog druma u novembru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Okt.2020, 18:18

Obustava saobraćaja na delu Batajničkog druma u novembru

Zbog radova na izgradnji vodovodne i kanalizacione infrastrukture za kovid-bolnicu, deo Batajničkog druma, od vojnog kompleksa "Zemun-ekonomija" do Ciglane, biće zatvoren za saobraćaj tokom novembra.

Za vezu između Zemuna i Batajnice vozila će od 30. oktobra do 30. novembra koristiti obilazak preko saobraćajnice Auto-put za Novi Sad, a vozači tokom izvođenja radova treba da prate postavljenu saobraćajnu signalizaciju, navodi se u saopštenju Gradske uprave.

Dodaje se da je zatvaranje Batajničkog druma neophodno kako bi se izveli radovi na izgradnji distributivne vodovodne mreže dužine 377 metara i sekundarne fekalne kanalizacije dužine 506 metara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.