Sledeće nedelje bez škole

Izvor: Politika, 03.Feb.2012, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sledeće nedelje bez škole

BEOGRAD – Osnovne i srednje škole i obdaništa neće raditi sledeće nedelje zbog nevremena i snega, izjavio je danas šef Kancelarije Vlade Srbije za saradnju sa medijima Milivoje Mihajlović.

Mihajlović je televiziji B 92 rekao da su timovi Vlade koji se bave vanrednom situacijom izazvanom nevremenom u stalnom zasedanju i da će u skladu sa tim donositi odluke.

Ministar prosvete i nauke Žarko Obradović preporučio je ranije danas lokalnim samoupravama u Srbiji da obustave >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << rad u predškolskim ustanovama, osnovnim i srednjim školama, od ponedeljka 6. februara do petka 10. februara, saopštila je Vlada Srbije.

Obradović je preporučio univerzitetima da tokom ispitnog roka donesu nove planove održavanja ispita i da se ispiti ili odlože, ili grupišu i održe u istom danu.

„Ova preporuka je doneta da bi se deca i učenici zaštitili od opasnosti zbog ekstremno niskih temperatura, otežanih uslova u kojima radi prosvetni sistem, ali i kao mera koja podržava stabilizovanje energetskog sektora u zemlji”, piše u saopštenju ministarstva prosvete.

Beta

objavljeno: 03.02.2012.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlada Srbije: Sledeće nedelje bez škole

Izvor: Vesti-online.com, 03.Feb.2012

Osnovne i srednje škole i obdaništa neće raditi sledeće nedelje zbog nevremena i snega, izjavio je danas šef Kancelarije Vlade Srbije za saradnju sa medijima Milivoje Mihajlović...Mihajlović je televiziji B 92 rekao da su timovi Vlade koji se bave vanrednom situacijom izazvanom nevremenom u stalnom...

Nastavak na Vesti-online.com...

Mihajlović: Vlada prati stanje i pravovremeno će reagovati

Izvor: S media, 03.Feb.2012

Vlada Srbije kontinuirano prati situaciju u zemlji usled snežnih padavina i u skladu sa ozbiljnošću situacije blagovremeno će donositi sve odluke, izjavio je večeras direktor vladine Kancelarije za saradnju sa medijima Milivoje Mihajlović..."Vladini timovi u ministarstvima u stalnom su zasedanju...

Nastavak na S media...

Nema nastave u beogradskim školama

Izvor: S media, 04.Feb.2012, 10:40

U beogradskim osnovnim i srednjim školama naredne sedmice neće biti nastave, zbog vanrednih vremenskih okolnosti, ali će osnovcima od prvog do četvrtog razreda biti omogućen produžen boravak...Kako je izjavila član Gradskog veća Jovana Mehandžić, produženi boravak biće organizovan i u prepodnevnoj...

Nastavak na S media...

Beograd: U nedelju odluka da li će se ići u školu

Izvor: Glas javnosti, 04.Feb.2012

BEOGRAD - Gradski štab za vanredne situacije u nedelju će odlučiti da li će se u Beogradu od ponedeljka odvijati nastava u školama, rekla je načelnica tog Štaba Sanja Žugić Vuksanović. "U nedelju ćemo odlučiti da li će se održati nastava, a u slučaju da nema nastave biće organizovana...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.