Obuke za 25 odsto nastavnika

Izvor: Danas, 28.Dec.2018, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obuke za 25 odsto nastavnika

Za tri godine obrazovni sistem Srbije će biti kompletno reformisan od predškolskog do kraja srednje škole, izjavio je Zlatko Grušanović, direktor Zavoda za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja. Sumirajući rezultate rada te institucije u ovoj godini, Grušanović je istakao da je od februara do septembra obučeno preko 18.000 nastavnika, koji predaju po reformisanim programima u prvom i petom razredu osnovne škole i prvom razredu gimnazije. Članak Obuke za 25 odsto nastavnika se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Daleko je zlatno doba

Izvor: Danas, 29.Dec.2018, 00:53

Predviđa se da će u narednoj godini oko 250.000 ljudi napustiti Srbiju u potrazi za boljim standardom i životom u zemljama Zapadne Evrope, a najviše će otići u Nemačku, izjavio je predsednik Saveza samostalnih sindikata Vojvodine Goran Milić. Članak Daleko je zlatno doba se pojavljuje prvo na...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.