Obrt u saobraćajnoj nesreći kod Vladimirovaca; Devojka je živa, u teškom stanju VIDEO

Izvor: B92, 14.Feb.2022, 00:01

Obrt u saobraćajnoj nesreći kod Vladimirovaca; Devojka je živa, u teškom stanju VIDEO

U saobraćajnoj nesreći, u Alibunaru poginula su dva mladića, dok je teško povređena bar još jedna osoba, A.J. stara 20 godina.

Mediji su tokom dana spekulisali o njenom zdravstvanom stanju, pa čaki da je preminula, a prema poslednjim vestima ona se bori za život.

Prema poslednim informacijama ona je u teško stanju i lekari se bore za njen život.

Povređena devojka je sedela na zadnjem sedištu automobila koji je iz nepoznatih razloga naleteo na traktor >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i tom prilikom zadobila je teške povrede. Imala je frakturu lobanje, izvađena joj je slezina, nije bila u svesnom stanju i nije mogla samostalno da diše.

Dr Slobodan Ovuka, direktork pančevačke Opšte bolnice potvrdio je za Kurir da je devojka iz Alibunara, povređena u udesu u teškom stanju i da se bori za život.

"Ona je u teškom stanju, ali je živa", rekao je dr Ovuka za Kurir.

U istoj saobraćajnoj nesreći koja se, podsetimo, oko ponoći dogodila na ulazu u Alibunar iz pravca Vladimirvca nastradali su i Z. A. i V.M.

Tragedije se dogodila kada je automobil, kojim je upravljao mladi advokat iz Alibunara Z. A. (32), iz zasad nepoznatih razloga naleteo na traktor sa plugom, koji se kretao.

Vozilo se nakon sudara zapalilo. Vozač je izgoreo u plamenu, dok je druga stradala osoba V.M. (40) izdahnula na putu do bolnice u Pančevu.

Zasad je potvrđeno da je pet osoba poginulo na teritoriji Srbije za samo 12 sati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.