Obrt u Nišu: Uhapšen maloletnik zbog ranjavanja druga

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Feb.2019, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obrt u Nišu: Uhapšen maloletnik zbog ranjavanja druga

Policija u Nišu uhapsila je mladića (17) zbog sumnje da je igrajući se pištoljem u svom stanu nehotice pogodino druga M.P. (18), saopšteno je danas.

Incident se dogodio juče, a mladić je zadobio povrede stomаkа, operisan je i zbrinut je u niškom Kliničkom centru (KC).

"Pacijent je stabilno, svestan je i diše spontano. S obzirom na težinu i specifičnost povreda, svaka prognoza je nezahvalna, ali trenutno neposredno nije životno ugrožen", rekli su agenciji >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Beta u KC Niš.

U Kliničkom centru su takođe kazali da je metak mladiću naneo povrede tankog i debelog creva ali, na sreću, zrno nije oštetilo vitalne organe zbog čega je u bolnicu stigao svestan.

Prema ranije objavljenim, nezvaničnim informacijama M.P. je nehotice  ispalio metak iz pištolja sebi u stomak kada je hteo da napravi selfi. Policija je potvrdila da je juče popodne, u 16.35 sati, prijavljeno da je Hitna pomoć zbrinula osobu ranjenu vatrenim oružjem u Ulici Stanoja Bunuševca.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Niš: Igrao se pištoljem, upucao druga!

Izvor: Mondo, 24.Feb.2019

Policija u Nišu uhapsila je mladića (17) zbog sumnje da je igrajući se pištoljem u svom stanu nehotice pogodino druga M.P. (18), saopšteno je danas...Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac.. Incident se dogodio juče, a mladić je zadobio povrede stomаkа, operisan je i zbrinut je u niškom Kliničkom...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.