Obratite pažnju na crnog psa: Tvrdi da DUH svakodnevno uznemirava njenu porodicu, a sada je prešao i NA LJUBIMCE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2021, 19:02

"Obratite pažnju na crnog psa": Tvrdi da DUH svakodnevno uznemirava njenu porodicu, a sada je prešao i NA LJUBIMCE (VIDEO)

TikTok video devojke po imenu Šeni Fent postao je viralan, nakon što je nadzorna kamera u njenom domu snimila neobično ponašanje pasa i uznemirujuć trenutak kada jedan od njih ostaje bez ogrlice.

Snimak video nadzora pokazuje njena dva psa u trenutku kada su sami kod kuće, zatvoreni u svojim boksevima i dok glasno laju. Posle nekoliko trenutaka odjednom je nastupila neprijatna tišina i na snimku se vidi crni pas, koji izvijajući se po kavezu kao da želi da pobegne od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nečega, ostaje bez ogrlice, prenosi "San".

Potom ponovo počinje lavež, a Šeni je ovaj trenutak objasnila pojavom "duhova" u njenom domu koji je, kako kaže, terorišu već neko vreme.

guess the ghost doesn't like my bear mask. #fup #creepy #activity

♬ original sound - user3228721954538

- Obratite pažnju na mog crnog psa. Duh joj skida ogrlicu dok je u boksu - napisala je Šeni uz video snimak.

U prethodnom videu, kamerom je uspela da uhvati vratanca ograde za pse koja se sama otvaraju. Njeni video snimci privukli su veliku pažnju korisnika društvenih mreža, pa je uspela da prikupi više od 15.000 pratilaca.

sorry for the obnoxious barking at the beginning. watch my black dog. ghost takes her collar off in her crate. ##fyp ##ghost ##dog ##scary ##wtf

♬ original sound - user3228721954538

"Nikada nisam videla tako uverljiv snimak duhova", "Oboje su utihnuli... osetili su energiju. Ta tišina je bila uznemirujuća", glasili su neki od komentara na Šenine video snimke.

ghost is getting cray. me and my dog were in the kitchen when it happened. ##fyp ##ghost ##openinggate ##why ##creepy

♬ original sound - user3228721954538

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.