Obradović sa predstavnicima Stalne konferencije gradova i opština o intenziviranju saradnje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Nov.2020, 18:14

Obradović sa predstavnicima Stalne konferencije gradova i opština o intenziviranju saradnje

Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Marija Obradović sastala se danas sa predstavnicima Stalne konferencije gradova i opština (SKGO) i najavila intezivnu saradnju.

Obradović je poručila da je potrebno da se potpuno sprovede E-uprava, da se ubrza reforma platnog sistema, te da se radi na karijernom napredovanju i poboljšanju kapaciteta zaposlenih u javnoj upravi.

Kaže i da će resorno ministarstvo raditi na uspostavljanju mehanizama koji podižu efikasnost >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i učinak rukovodilaca i zaposlenih u lokalnoj samoupravi.

Predstavnici SKGO istakli su da se u njihovom radu može pronaći veliki broj usluga za unapređenje rada opština i gradova, ističući da su zainteresovani da kroz 27 mreža koje koordinišu budu od pomoći Ministarstvu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.