Obradović: Prikrivene pretnje

Izvor: B92, 19.Jun.2008, 05:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović: Prikrivene pretnje

Beograd -- Potpredsednik SPS-a Žarko Obradović izjavio je da "postaje skeptik" po pitanju mogućnosti da SPS formira vladu sa "narodnjačkom" koalicijom.

On je za "Politiku" naveo da su socijalisti i njihov predsednik Ivica Dačić izloženi "prikrivenim pretnjama". "Ne znam hoće li razgovori sa 'narodnjacima' krenuti sa mrtve tačke ali, iskreno, polako postajem skeptik jer ne dobijamo odgovore koje smo tražili", rekao je Obradović.

"U medijima je krenula jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vrsta kampanje protiv socijalista i našeg predsednika Dačića, kome se prikriveno preti, a to sigurno nije u prilog izgradnji dobrih odnosa", smatra on.

Na pitanje da prokomentariše izjavu lidera Nove Srbije Velimira Ilića u vezi sa učešćem Ivice Dačića u aferi "kofer", Obradović je rekao da su takve stvari posao pravosuđa.

"Ta priča 'ja ću da tražim formiranje anketnog odbora, pa ću da vidim šta će da bude', apsolutno je neprihvatljiva. Onaj ko misli da razgovara sa SPS-om ne može mu se tako obraćati. Ako ima nešto protiv SPS-a, ili misli da je neko iz naše partije nešto uradio, neka se obrati pravosuđu", rekao je Obradović.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.