Obračun na Zapadnoj obali: Ubijeni su

Izvor: B92, 02.Jan.2024, 10:33

Obračun na Zapadnoj obali: Ubijeni su

Izraelski vojnici ubili su pet palestinskih militanata u današnjoj razmeni vatre na okupiranoj Zapadnoj obali, saopštila je vojska.

Palestinski zvaničnici još nisu komentarisali incident.

U saopštenju vojske se navodi da su u kontraterorističkoj operaciji vojnici ubili četiri naoružana militanta koji su pucali na njih iz kuće u palestinskom selu Azun, a jedan izraelski vojnik je ranjen.

U Kalkiliji su vojnici pucali i ubili napadača koji je otvorio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vatru na njih dok su bili u operaciji zaplene oružja, saopštila je vojska.

Izraelske snage bezbednosti pojačale su napade na Zapadnoj obali od napada Hamasa 7. oktobra na jugu Izraela i izraelske ofanzive na pojas Gaze koja je usledila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.