Oborili su ga i BESOMUČNO ŠUTIRALI: Srpski dečak pretučen je zbog KRSTA, RODITELJI OTKRILI KAKO SE SVE ODIGRALO

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2020, 08:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oborili su ga i BESOMUČNO ŠUTIRALI: Srpski dečak pretučen je zbog KRSTA, RODITELJI OTKRILI KAKO SE SVE ODIGRALO

Francuska pokrenula istragu posle napada na srpskog dečaka

Dvanaestogodišnji dečak L.P. poreklom iz Srbije brutalno je pretučen u školi u Parizu samo zato što nije hteo da skine ogrlicu sa krstom!

Užasni incident dogodio se u utorak ujutru u dvorištu škole "Kolež Marks Dormoa" kada je na njega nasrnulo pet dečaka poreklom iz Afrike, samo zato što je druge vere.

Za ovaj nemili događaj u našoj zemlji saznalo se kada je ceo slučaj objavljen na Fejsbuk >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << grupi "Svi Srbi u Parizu". Kako su objasnili roditelji su odmah nakon incidenta obavestili nadležne u školi i podneli tužbu policiji. Oni su nadležnim organima ispričali da je nesrećni dečak zadobio nekoliko udaraca u predelu prepona i u glavu, a pocepana mu je i usna.

- Naš sin pretučen je u utorak u školi "Kolež Marks Dormoa", u osamnaestom pariskom arondismanu. Njemu je prišlo pet dečaka iz Afrike starih 11 godina i reklo mu da skine ogrlicu sa krstom, koja se nalazila ispod odeće. Kada je odbio to da uradi, dečaci su ga okružili i glasno ponovili svoj zahtev više puta. Ipak, on je bio uporan u tome da to ne uradi, dao je sve od sebe da sačuva krst u uspeo je u tome. Zbog toga su ga izrevoltirani dečaci i fizički napali. Jedan od njih stao mu je iza leđa i iznenada ga oborio na zemlju. Zatim su sva petorica počela mučki da ga udaraju i brutalno šutiraju gde god su stigli – rekli su roditelji.

Oni su ispričali da je L.P. trpeo jake udarce i šutiranje nekoliko minuta, dok su ceo događaj druga deca nemo posmatrala. Tek kasnije nekoliko dečaka pozvalo je nastavnike, koji su prekinuli ovaj užasni incident.

- Dobio je udarce po celom telu, a pocepana mu je i usna. Nekoliko puta su ga udarili u glavu, i šutirali u predelu prepona. Sve to se dešavalo pred očima druge dece, koja, iako su videla da njihovog druga besomučno udaraju samo zato što je druge vere, nisu odmah reagovala. Tek nakon nekoliko minuta nekoliko učenika je počelo da viče i doziva nastavnike. Dete je potpuno istraumirano i veoma je teško podnelo sve što mu se dogodilo. Ovo je šok koji će verovatno nositi celog života – ispričali su u utorak roditelji francuskoj policiji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.