Oboren rekord pre početka Beogradskog maratona

Izvor: Vesti-online.com, 17.Apr.2014, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oboren rekord pre početka Beogradskog maratona

Do sada je prijavljeno 3.050 učesnika iz 52 države, a očekuje se da do početka maratona, bude jos prijavljenih trkača.

Ove godine će biti još više učesnika

 

Beogradski maraton u svom 27. izdanju, već je oborio rekord po broju prijavljenih učesnika u maratonskoj i polumaratonskoj trci, saopštili su organizatori ove manifestacije.

 

Do sada je prijavljeno 3.050 učesnika iz 52 države, a očekuje se da do početka maratona, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << bude jos prijavljenih trkača.

Direktor Beogradskog maratona Dejan Nikolić podsetio je da je prošle godine učestvovalo 2.850 trkača.

"Do sada najveći broj trkača prijavljivao se u poslednjoj sedmici pre maratona. Prošle godine u prijavnom centru, koji će i ove godine biti na Trgu Nikole Pasića od 21. do 26. aprila, prijavilo se gotovo 2.000 trkača, tako da u ovom trenutku ne možemo da prognoziramo broj učesnika 27. SuišeGas Beogradskog maratona", rekao je Nikolić.

Novi partner Beogradskog maratona je Fakultet za sport Univerziteta UNION - Nikola Tesla čiji će studenti učestvovati u organizaciji.

Poslovni magazin CorD učestvovaće osmu godinu za redom na Beogradskom maratonu. a na sedam predhodnih maratona sakupili su 123.000 evra i donirali u humanitarne svrhe na oko 40 adresa. Ove godine prikupljena sredstva doniraće naučno istraživackom centru "Petnica".

Beogradski maraton održace se u nedelju 27. aprila.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.