Izvor: Nezavisne Novine, 29.Mar.2024, 17:53

Oboren rekord: Evo koliko je novca dijaspora poslala u BiH

BANJALUKA, SARAJEVO - Iz godine u godinu dijaspora širom svijeta u Bosnu i Hercegovinu šalje sve više novca, a tako je bilo i lani kada se, prema podacima Centralne banke BiH, u zemlju slilo čak 3,79 milijardi maraka po osnovu novčanih doznaka, odnosno personalnih transfera.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

BiH svjetski rekorder po doznakama iz inostranstva

Izvor: Capital.ba, 30.Mar.2024, 11:06

SARAJEVO – Rast inostranih doznaka, koji je evidentan u posljednjih nekoliko godina, ukazuje na to da je sve više onih koji odlaze na rad u inostranstvo, ali takođe otkriva i da je iz godine u godinu na ovim prostorima sve teže živjeti sa trenutnim primanjima, bez neke pomoći sa strane. FOTO:...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.