Obnovljeni letovi na aerodromu u S.Peterburgu posle vesti o dronu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Feb.2023, 11:49

Obnovljeni letovi na aerodromu u S.Peterburgu posle vesti o dronu

Letovi na aerodromu Pulkovo u Sankt Peterburgu obnovljeni su posle današnje jednosatne obustave, nakon vesti o neidentifikovanom objektu na nebu iznad tog ruskog grada.

Kremlj je saopštio da je ruski predsednik Vladimir Putin bio u potpunosti obavešten o situaciji.

Gradske vlasti Sankt Peterburga u objavi na Telegramu nisu navele razlog obustave letova, nakon što su ruski mediji javili da je na nebu iznad grada uočen neidentifikovani objekat nalik dronu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Prema nepotvrđenim izveštajima ruskih medija, borbeni avioni su bili dignuti u vazduh da ispitaju situaciju i nisu ništa uočili, preneo je Rojters.

Na brifingu, pošto je ukinuta obustava letova, portparol Kremlja Dmitrij Peskov rekao je da je Putin bio u potpunosti obavešten o tome.

Peskov nije hteo da komentariše šta je uzrok jednočasovne obustave.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Privremeno zatvoren vazdušni prostor oko Sankt Peterburga

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Feb.2023

Vazdušni prostor oko Sankt Peterburga privremeno je zatvoren i aerodrom Pulkovo ne prihvata avione, prenosi danas agencija TASS saopštenje gradske vlade navodeći da nadležni nisu precizirali razlog za tu situaciju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.