Obljubio devojčicu

Izvor: Glas javnosti, 01.Jul.2009, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obljubio devojčicu

KIKINDA - Protiv Mileta S. (19) iz Bašaida kod Kikinde policija je podnela krivičnu prijavu zbog obljube trinaestogodišnje devojčice. Od januara ove godine osumnjičeni je živeo u vanbračnoj zajednici sa Z.J. (13) iz Opova kod Pančeva, koju je u saglasnost njenih roditelja „isprosio“ krajem prošle godine. Prema saznanjima policije, Mile je sa maloletnicom održavao redovne intimne odnose na dobrovoljnoj osnovi.

Za ovo krivično delo zakon propisuje kaznu zatvora u trajanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << od jedne do 10 godina. Ovo nije prvi put da pojedini meštani Bašaida dolaze u sukob sa zakonom zbog tog krivičnog dela. Novembra prošle godine protiv Jovice T. (28) iz Bašaida policija je podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu.

PEDOFIL IZ BEOČINA

NOVI SAD - Novosadska policija uhapsila je Sejdia A. (24) rodom iz Brabonjića, iz opštine Kosovska Mitrovica, zbog sumnje da je izvršio „nedozvoljene polne radnje“ nad trogodišnjom devojčicom, saopštila je danas policija. Kako je navedeno, Sejdi A. je to krivično delo izvršio u Beočinu. Istražni sudija mu je odredio pritvor do 30 dana.

STARAC UČENICU PIPKAO PO TELU

NIŠ - Pripadnici Policijske uprave u Nišu uhapsili su R. R. (65) iz sela Kormana, kod Aleksinca, zbog sumnje da je počinio nedozvoljene polne radnje nad devojčicom starom 13 godina, saopšteno je juče u ovoj PU. Na konferenciji za novinare, načelnik Odeljenja kriminalističke policije Dragan Bradić rekao je da je R. R. uhapšen 23. juna zbog sumnje da je u poslednjih mesec dana devojčicu, koja živi u istom selu, „namamljivao u kuću, a zatim pipkao po telu“.

- On joj je povremeno kupovao čokolade i žvake - rekao je Bradić.

Osumnjičeni je priveden istražnom sudiji Opštinskog suda u Aleksincu koji mu je odredio pritvor do 30 dana.  

S. M.

On i maloletnica iz Bašaida su bili ludo zaljubljeni ali su vezu tajili od njene porodice. Nešto pre toga javnost je šokirao slučaj kada je policija otkrila da je jedan tridesetogodišnji Kikinđanin bio nekoliko meseci u seksualnoj vezi sa trinaestogodišnjom sugrađankom, koju nije prisiljavao da budu ljubavnici. U kikindskoj policiji kažu da po nepisanom pravilu za ovakve slučajeve saznaju iz „druge ruke“ i ih da retko prijavljuju roditelji jer često ne znaju za vanbračnu vezu svog deteta:

Poslednjih godina je broj počinilaca ovakvih dela u kikindskoj opštini i ovom delu Vojvodine u porastu. Bludnici najčešće atakuju na maloletne devojčice do 14 godina.

NE KAZE SE "OBLJUBIO" NEGO SILOVAO!!!

Možda se kaže "silovao" ali ne u ovom slučaju.

Očigledno se radilo o ljubavi. Znači, tipov greh je u tome što je vodio ljubav sa maloletnicom ispod zakonskog limita.

Naravno, niko ne kaže:

- da seks dečaka i devojčica ispod 14 godina danas nije ništa neviđeno

- da Cigani praktikuju to i još štošta ( rađanje dece u toj dobi i ranije ) i to otvoreno pokazuju ( mlade žene sa decom) i "nikom ništa".

A tipa su "bacili u novine" zbog naivne ljubavi i tem mu totalno zgadili život i njemu i devojčici.

A sta radi Sejdiu A. iz Brabonjica u Novom Sadu, kad

nasi sunarodnici na KiM od njegove brace nemaju mira,

pa jos i siluje decu.

Srbijo veliko je pitanje zasluzujes li ti Kosovo. Pocecu da

verujem u ideju da nas mozda SAD spasavaju od ovih

zlocinaca davanjem im drzave kad mi sami nismo u

stanju da se zastitimo.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.