Izvor: Nezavisne Novine, 10.Mar.2016, 08:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oblačno vrijeme sa kišom i snijegom, temperatura do 14

BANJALUKA - Danas se u Bosni i Hercegovini očekuje pretežno oblačno vrijeme. Prije podne kiša se očekuje u istočnim i jugoistočnim područjima, a poslije podne kiša se očekuje i ostalim djelovima.

Na planinama sa susnježicom i snijegom. Više padavina se očekuje poslije podne i tokom večeri. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 4 i 10, na jugu do 14.

Petak- u Bosni i Hercegovini >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << oblačno vrijeme sa kišom. U višim područjima sa susnježicom i snijegom. Intenzivnije padavine očekuju se u sjevernim i sjeverozapadnim djelovima. Očekuje se između 5 i 15 litara padavina po metru kvadratnom, a u sjeverozapadnim djelovima od 20 do 30 litara po metru kvadratnom. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 7, na jugu od 5 do 8, a najviša dnevna temperatura zraka između 4 i 9, na jugu od 10 do 13.

Subota- u Bosni oblačno vrijeme sa mjestimično slabom kišom. U Hercegovini nešto manje oblačnosti i uglanom bez padavina. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 0 i 6, na jugu od 5 do 10, a najviša dnevna temperatura zraka između 5 i 11, na jugu od 11 do 15.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.