Izvor: Nezavisne Novine, 07.Sep.2017, 07:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oblačno sa pljuskovima

BANJALUKA - Danas će u BiH prevladati pretežno oblačno vrijeme sa lokalnim pljuskovima u Bosni. Vjetar umjerene jačine.

Najniža jutarnja temperatura vazduha uglavnom između 7 i 13 stepeni Celzijusa. Najviša dnevna temperatura vazduha uglavnom između 20 i 26, a na jugu do 28 stepeni Celzijusa.

Biometeorološke prilike mogu izazvati uobičajene tegobe kod većine hroničnih bolesnika. Oprez se savjetuje osobama sa poviše-nim pritiskom i astmatičarima.

 Kao meteoropatske reakcije mogući su reumatski bolovi i nesanica. Svim učesnicima u saobraćaju se preporučuje povećana koncentracija.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Sutra promenljivo oblačno, ponegde s kišom

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Sep.2017

U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno, u većini mesta suvo, samo ponegde sa kratkotrajnom kišom, a na jugozapadu i sa pljuskovima sa grmljavinom, saopštio je RHMZ...Vetar će biti slab promenljivog pravca. Minimalna temperatura kretaće se od osam do 15, a najviša dnevna od 22 do 28 stepeni...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.