Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Dec.2019, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oblačno jutro, popodne razvedravanje

U Srbiji će ujutru biti oblačno uz slab mraz i maglu, a posle podne i uveče očekuje se razvedravanje, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Duvaće slab i umeren vetar, a u košavskom području jak.

Najniža temperatura od minus pet do minus jedan, a najviša dnevna od jedan do pet stepeni.

U Beogradu takođe ujutru oblačno uz slab mraz i maglu, a posle podne i uveče razvedravanje. Najniža temperatura od minus tri do minus jedan, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << a najviša dnevna oko četiri stepena.

Očekivane biometeorološke prilike mogu usloviti tegobe kod srčanih bolesnika, pa im se preporučuje da se pridržavaju svoje terapije i saveta lekara. U predelima sa maglom oprez se savetuje asmatičarima. Mogući su glavobolja i neraspoloženje.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.