Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Okt.2014, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oblačno i uglavnom suvo, temperatura do 21 stepen

U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno i uglavnom suvo, na jugu ponegde kratkotrajna kiša, a najviša dnevna temperatura od 17 do 21 stepen.

Jutarnja temperatura vazduha od 10 do 15 stepeni, a prema najavi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, vetar slab i umeren, jugoistočni.

I u Beogradu umereno oblačno i uglavnom suvo vreme sa slabim i umerenim jugoistočnim vetrom. Jutarnja temperatura vazduha oko 13, a najviša dnevna oko 19 stepeni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs <<
U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 11. oktobra, u nedelju biti umereno i potpuno oblačno i uglavnom suvo vreme, na jugu ponegde, kratkotrajna kiša.

U ponedeljak se na severu očekuje pretežno sunčano, a u ostalim krajevima promenljivo oblačno i uglavnom suvo.

U utorak će biti umereno i potpuno oblačno, u centralnim, južnim i istočnim krajevima mestimično sa kišom.

Od srede očekuje se pretežno sunčano i malo toplije vreme. Vetar će biti umeren jugoistočni, od utorka u pojačanju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.