Izvor: RTS, 30.Jan.2022, 07:13

Oblačno i toplije vreme, povremeno olujni vetar

Drugog dana vikenda u zemlji promenljivo oblačno i toplije vreme. U nižim predelima ponegde s kratkotrajnom kišom, na planinama sa snegom. Najviša dnevna temperatura do 13 stepeni.
Ujutro slab i umeren mraz. Oblaci iz Panonske nizije donosiće kišu povremeno, a planinama sneg.

Popodne razdravanje, ali i pojačanje vetra koji će povremeno biti olujne jačine. Sa oblačnošću sa zapada stiže i topliji vazduh.
Jutarnja temperatura od >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << -7 do 1 stepen, najviša dnevna od 6 do 13.
U Beogradu sredinom dana slaba kiša, a popodne i sunčani periodi. Temperatura do 10 stepeni.
U ponedeljak jutro sa slabim mrazem, veći deo dana suvo, uz postepeno naoblačenje koje će u toku noći usloviti najpre kišu, a zatim i sneg.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

U JEDNOM DELU SRBIJE SIBIR, U DRUGOM PROLEĆE: Prava vremenska klackalica, evo kakvo nas vreme očekuje u narednim danima

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jan.2022

U Beogradu ujutro slab mraz, a tokom dana promenljivo oblačno i toplije...U Srbiji ujutro slab do umeren, na jugu i jugoistoku i jak mraz...Tokom dana očekuje se promenljivo oblačno, ponegde sa slabom kišom, uglavnom na istoku i severoistoku Srbije, a na planinama ovih predela sa susnežicom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.