Izvor: RTS, 01.Feb.2023, 07:07

Oblačno i malo toplije, u toku dana moguća slaba kiša, ponegde sneg

Prvi februarski dan biće najtopliji ove sedmice, a zatim svežije uz povremene padavine.
Ujutru slab sneg i u nižim predelima. Sredinom dana sunčano, a posle podne i uveče ponovo padavine.
Temperatura do -3 stepena, najviša dnevna do 12, najtoplije na zapadu zemlje. 
U Beogradu ujutru u rubnim delovima grada provejavaće sneg. Zatim sunčano, a posle podne kiša. Temperatura do 10 stepeni.
Meteorolog Nedeljko Todorović rekao je za RTS da će maksimalna temperatura u Beogradu ove sedmice biti deset stepeni, koliko se prognozira sutra, a da će onda narednih dana pasti na osam, sedam i šest stepeni. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

PRVI FEBRUARSKI DAN NAJTOPLIJI OVE SEDMICE Spremite se za zahlađenje i povremene padavine. Evo kako će biti narednih dana

Izvor: Pančevac-online.com, 01.Feb.2023

Prvi februarski dan biće najtopliji dana ove sedmice a zatim nas očekuje svežije vreme uz povremene padavine, najavio je Republički hidrometeorološki zavod. Ujutru slab sneg očekuje se i u nižim predelima Srbije. Sredinom dana u većini krajeva biće sunčano, a posle podne i uveče ponovo stižu...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.