Izvor: RTS, 05.Feb.2022, 07:03

Oblačno i kišovito prvog dana vikenda

U celoj zemlji danas oblačno, ponegde sa kratkotrajnom kišom. Sa oblačnošću stiže i hladniji vazduh iz srednje Evrope. Jutarnja temperatura od minus 8 do 4 stepena, a najviša dnevna od 7 do 11 stepeni.
Prvog dana vikenda oblačno i dva do tri stepena svežije. Iz srednje Evrope stižu oblaci koji će ujutru Vojvodini doneti slabu kišu, a do krajnjeg juga stići će krajem dana.

Uveče na severu zemlje razvedravanje.
Jutarnja temperatura >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << biće od minus 8 do 4 stepena, najviša dnevna od 7 do 11 stepeni.
U prestonici ujutru i pre podne slaba kiša. Najviša temperatura 11 stepeni. 
Pretežno sunčano i toplije vreme biće u nedelju, dok će u ponedeljak biti oblačno sa kišom, na planinama sa snegom, uz pad temperature.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.