Oblačno, a evo kada će biti sunčano

Izvor: Mondo, 23.Sep.2017, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oblačno, a evo kada će biti sunčano

U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno, posle podne i uveče ponegde sa kišom.

Foto: Mondo/ Goran Sivački

Kiše će uglavnom biti na severu i istoku zemlje. Vetar će biti slab i umeren, zapadni i severozapadni.

Najniža temperatura od šest do 12, najviša od 17 do 21 stepen, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će biti umereno do potpuno oblačno, uveče povremeno kiša. Vetar slab i >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << umeren, zapadni i severozapadni.

Najniža temperatura oko 11, najviša oko 19 stepeni.

U Srbiji će sutra biti umereno i potpuno oblačno, u većini mesta bez padavina. Po podne na zapadu i jugozapadu, uveče i tokom noći i u centralnim i južnim krajevima ponegde će biti kiše, a moguć je i lokalni pljusak sa grmljavinom.

U ponedeljak pre podne suvo, sredinom dana na jugozapadu i zapadu, po podne i uveče i u ostalim krajevima mestimično sa kišom, a moguća je i ređa pojava pljuska sa grmljavinom.

Zatim do petka u većini mesta bez padavina, samo ponegde, uglavnom na zapadu i jugu, sa kišom. Od petka uglavnom sunčano.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.