Izvor: Piplmetar.rs, 08.Avg.2023, 04:35

Oblaci se nadvili nad „Teslom“: Kašnjenja letova bilo i danas

Stanje se do večeri stabilizovalo, pa je prosečno kašnjenje odlaznih letova u 21:30 bilo 28 minuta a indeks 2.7 dok su dolazni letovi kasnili prosečno samo 16 minuta, uz indeks 1.6

Salinger Igor


I danas (ponedeljak 7. avgust) bila na snazi još jedna zabrana točenja goriva na aerodromu Nikola Tesla koja je uzrokovala poremećaje u redu letenja, o čemu je već obavestio Telegraf.rs
Stanje se do večeri koliko-toliko stabilizovalo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << pa je prosečno kašnjenje dolazaka u 21:30 bilo 28 minuta a indeks 2.7 ali sa tendencijom porasta, prema servisu Flightradar24. Odlazni letovi kasne prosečno 16 minuta, uz indeks 1.6.
Kako je Aero.rs već pisao, jedan od glavnih uzroka za kašnjenja je zabrana točenja kerozina u avione dok postoji povećana mogucnost električnog pražnjenja iz oblaka, odnosno udara groma.
(Aero.rs/SI)


Video: Pogledajte video kako grad zasipa Adu Ciganliju

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Aerodromi

Video dana

Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.