Objekat na Kopaoniku biće srušen kad se obezbedi asistencija policije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Feb.2019, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objekat na Kopaoniku biće srušen kad se obezbedi asistencija policije

Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović je izjavila danas da nijedan nelegalni objekat u Srbiji ne može da se sruši bez asistencije policije i da će, kada ta asistencija bude obezbeđena, biti rušen i sporni objekat na Kopaoniku.

"Pretpostavljam da će ceo postupak za taj objekat morati da se izvede. Ministarstvo građevine neće nijedan objekat rušiti bez asistencije policije. Kada budemo dobili asistenciju policije, taj ili bilo koji drugi objekat >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u bilo kom delu Srbije, koji ima validno rešenje za rušenje, može da se ruši", rekla je Mihajlović odgovarajući na pitanja novinara.

Mihajlović je ranije rekla da nelegalni objekat na Pančićevom vrhu nije mogao da se sruši pošto nije obezbeđena asistencija policije i da će biti ponovljen postupak za njegovo rušenje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U petak tender za jeftine stanove u Kraljevu i Kragujevcu

Izvor: Blic, 27.Feb.2019

Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović je najavila danas da će u petak biti objavljen tender za izgradnju 400 stanova za pripadnike snaga bezbednosti u Kraljevu i Kragujevcu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.