Objavljeni prvi izvođači jubilarnog 15. Egzita

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Dec.2014, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavljeni prvi izvođači jubilarnog 15. Egzita

Prvi izvođači koji su potvrđeni kao zvezde ovogodišnjeg jubilarnog 15. Egzit (Exit) Festivala su Škrtice, Ajsbrn (Eyesburn), Goblini, Igls of detmetal (Eagles of Deathmetal) i Motorhed (Motorhead).

Ekskluzivnu informaciju su saopštili upravo članovi benda Goblini na sinoć održanom Koncertu godine u Novom Sadu.

Publika će na glavnoj bini Egzita moći da sluša legendane pesme u izvođenju čuvenog rok kralja Lemija (Lemmy), a ponuda ove godine pogoduje ljubiteljima >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << tvrđeg gitarskog zvuka.

Škrtice su bend koji predvodi popularni Cane iz Partibrejkersa, a pored njega čine ga i članovi sastava Strejt Miki end d bjojs (Straight Mickey and The Boyz), Velikog Prezira i Jarbola.

Egzit festival će ove godine biti održan od 9. do 12. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, a zatim se zabava nastavlja na plaži Jaz u Budvi i na drugom po redu Si dens (Sea Dance) festu, koji će trajati od 16. do 18. jula.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Motorhead i Eagles of Death Metal na 15. Egzitu

Izvor: B92, 14.Dec.2014

Prvi izvođači koji su potvrđeni kao zvezde ovogodišnjeg jubilarnog 15. Exit festivala su Eagles of Death Metal i Motorhead. Od domaćih bendova prvi su potvrđeni Škrtice, Eyesburn i Goblini...Ekskluzivnu informaciju su saopštili upravo članovi benda Goblini na sinoć održanom Koncertu godine...

Nastavak na B92...

Objavljeni prvi izvodjači ovogodišnjeg Egzita

Izvor: Beta, 14.Dec.2014

NOVI SAD, 14. decembra 2014. (Beta) - Prvi izvodjači koji su potvrdjeni kao zvezde ovogodišnjeg jubilarnog 15. Egzit (Exit) Festivala su Škrtice, Ajsbrn (Eyesburn), Goblini, Igls of detmetal (Eagles of Deathmetal) i Motorhed (Motorhead)...Ekskluzivnu informaciju su saopštili upravo članovi benda...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.