Objavljeni nalazi obdukcije Vanje Gorčevske

Izvor: B92, 24.Dec.2023, 14:07

Objavljeni nalazi obdukcije Vanje Gorčevske

Vanja Gorčevska ubijena je hicem iz vatrenog oružja, navodi se u obdukcijskom nalazu Sudske medicine, saznaje "Skoplje1".

Nalaz, na kome se radilo 17 dana, demantuje glasine u medijima, ali i komentare profesora kriminalistike da se devojčica tokom otmice možda ugušila u vreći u kojoj je bila zarobljena.

To bi značilo da je Vanja (14) bila živa dok je bila u automobilu sve dok nije odvezena do mesta gde je upucana.

U istrazi ostaje nepromenjena činjenica >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je osumnjičeni Ljupčo Palevski-Palčo pucao na Vanju.

Nakon streljanja, Vanja je bila zakopana u ataru sela na mestu koje je mini-deponija. Prema nezvaničnim informacijama do kojih je "Skoplje1" došao iz Sudske medicine, Vanja je pogođena u predelu glave.

Ekspert za metke će morati da odgovore iz kakvog oružja je ispaljeno.

Tužilac koji istražuje slučaj primio je izveštaj sudske medicine u petak. U njemu se daju odgovori na niz otvorenih pitanja vezanih za otmicu i ubistvo Vanje. Prema zvaničnim podacima koje su saopštile institucije na osnovu saznanja i izjava osumnjičenih koji su priznali krivicu, od otmice do ubistva devojčice prošlo je dva sata i 40 minuta.

Prema dokazima, među kojima su i podaci iz obdukcije, biće utvrđen dalji tok istrage.

Pročitajte još:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mediji objavili rezultate obdukcije ubijene Vanje Đorđevske

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Dec.2023

Vanja Đorđevska (14) ubijena je hicem iz vatrenog oružja, navodi se u obdukcijskom nalazu sudske medicine, prenose makedonski mediji pozivajući se na nezvanična saznanja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.