Izvor: Nezavisne Novine, 19.Jul.2020, 21:56

Objavljene fotografije ljekara kojeg je navodno pretukao Čedomir Jovanović

Čedomir Jovanović, lider LDP, osumnjičen je da je brutalno pretukao teniskim reketom Žarka Ivkovića, vlasnika privatne klinike "Fizio centar", prije dva dana i to do te mjere da nesrećni čovjek ima hematome po glavi, modrice po leđima, kao i nekoliko kopči na ruci, dok je pokušavao da se odbrani.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

POSLANIČKI IMUNITET NE MOŽE DA GA SPASI: Advokat prebijenog vlasnika klinike otkrio šta ČEKA ČEDU

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2020, 08:57

Lider LDP Čedomir Jovanović ne može da se uzda u poslanički imunitet ukoliko protiv njega bude podneta krivična prijava za napad na vlasnika privatne klinike, jer uskoro prestaje njegov mandat u Skupštini Srbije..Vlasnik privatne klinike kojeg je Jovanović u subotu po podne napao ispred te ustanove u...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.