Objavljen šokantan SNIMAK VASPITAČICE kako MALTRETIRA DETE: Mališan zlostavljan u vrtiću u Sarajevu! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2018, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavljen šokantan SNIMAK VASPITAČICE kako MALTRETIRA DETE: Mališan zlostavljan u vrtiću u Sarajevu! (VIDEO)

Na društvenim mrežama osvanuo je snimak zlostavljanja deteta u jednom privanom vrtiću, gde se jasno vidi kako se vaspitačica nasilno ophodi prema mališanu

Na Fejsbuku je objavljen video na kojem se vidi kako jedna vaspitačica u privatnom sarajevskom vrtiću zlostavlja dečaka.

Video je objavio Zejd Šoto, otac deteta koje je, kako navodi, maltretirala Amila Hasečić u vrtiću "Kids Land".

Njegova porodica je vodila pravnu bitku od 2016. godine kada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se dogodio incident, ali bezuspešno, jer "nema dokaza".

Šoto kaže da je njegovo dete dobro, ali da ovim snimkom želi da upozori druge roditelje.

- Naše dete je dobro hvala Bogu ali su druga deca sada izložena riziku i zato ovo želimo da društvo zna. Ovih dana smo ponovo videli drugu decu da su na žalost izložena rizicima u vrtiću - napisao je na Fejsbuku otac zlostavljanog deteta.

Prve znakove koji su nagoveštavali da nešto nije kako treba, roditelji su primetili kad se dete počelo grčevito da se bori jer nije htelo da ide u vrtić.

- Dete je imalo isti odnos prema vrtiću, često plakanje i protivljenje odlascima, molbe da ne ide danas i sutra i narednih nekoliko dana… - napisao je Šoto između ostalog.

Vaspitačica koja na snimku zlostavlja dečaka, navodno i dalje radi s decom, ali u drugom vrtiću u Sarajevu.

Pratite nas na našem instagramu SrbijaDanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.