Objavljen snimak napada iz Zagreba VIDEO

Izvor: B92, 17.Okt.2020, 18:32

Objavljen snimak napada iz Zagreba VIDEO

Hrvatska policija objavila je snimak napada u ponedeljak na Trgu svetog Marka u Zagrebu, za koji se sumnja da je bio usmerena na premijera Andreja Plenkovića.

Kako navodi Večernji.hr, direktor policije Nikola Milina i županijski državni tužilac iz ŽDO Zagreb Jurica Ilić govorili su na danas na konferenciji za medije o istrazi krivičnog dela višestrukog pokušaja teškog ubistva s elementima terorizma, počinjenog u ponedeljak.

Tada je 22-godišnji napadač Dasnieol >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Bezuk ranio policajca ispred Vlade i izvršio samoubojstvo.

Na samom konferencije prikazan je snimak napada.

"Prezentirali smo jedan deo činjeničnog stanja. Policija je od samog saznanja napada radi opsežno istraživanje. Potvrđeno je da se radi o tri teška pokušaja ubojstva policijskih službenika koji su se nalazili ispred Markova trga. Postoje elementi terorizma", rekao je Milina.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Policija objavila snimak napada u Zagrebu, ima elemenata terorizma

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Okt.2020

Hrvatska policija objavila je danas snimak napada u ponedeljak na Trgu svetog Marka u Zagrebu, za koji se sumnja da je bio usmerena na premijera Andreja Plenkovića...Kako navodi Večernji.hr , direktor policije Nikola Milina i županijski državni tužilac iz ŽDO Zagreb Jurica Ilić govorili su danas...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.