Izvor: Nezavisne Novine, 03.Maj.2018, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavljen snimak nakon pucnjave u Splitu, ranjeni mladić moli za pomoć

SPLIT - Dvadesetsedmogodišnji mladić iz Splita ranjen je sinoć u pucnjavi koja se dogodila u jednom kafiću u ovom gradu oko 19:45 sati.

Zagrebački portal "Index.hr" objavio je video snimak koji je nastao nedugo nakon pucnjave, a na njemu se vidi ranjeni mladić koji se uvija od bolova, dok nekoliko drugih momaka pokušava da mu pruži pomoć.

Prolaznici su ranjenom muškarcu vlastitom odjećom pokušali zaustaviti krvarenje dok ne dođe Hitna pomoć.

On >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je prevezen u KBC Split i, prema prvim informacijama, nije životno ugrožen, a aapadač je u bijegu.

Kako pomenuti portal javlja, dva muškarca prvo su se posvađala, a zatim je jedan od njih posegnuo za oružjem i upucao drugog.

Snimak, veoma uznemirujućeg sadržaja, možete pogledati na OVOM LINKU.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.