Objavljen snimak: Igrali igricu, pucnji, pa prekid VIDEO

Izvor: B92, 26.Avg.2018, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavljen snimak: Igrali igricu, pucnji, pa prekid VIDEO

Džeksonvil -- Najmanje četiri osobe su ubijene u pucnjavi koja se dogodila na turniru u igranju video-igrica u Džeksonvilu.

Lokalni mediji navode da je povređeno desetoro ljudi.

Turnir, održan u jednom restoranu u centru Džeksonvila, prenošen je uživo kada se začulo nekoliko pucnjeva, sudeći po snimcima na društvenim mrežama.

Na videu se vidi kako igrači reaguju na pucnje, a čuju se i krici pre nego što je snimak prekinut.

Lokalni mediji javljaju da je na licu mesta nekoliko vozila hitne pomoći, vatrogasci i policija, kao i da su blokirani putevi oko ove zone u centru grada. Opširnije - OVDE.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Istraga pucnjave na turniru u Džeksonvilu, osumnjičen prošlogodišnji pobednik?

Izvor: RTS, 27.Avg.2018, 12:16

U pucnjavi koja se dogodila na turniru u video-igricama u Džeksonvilu na Floridi, stradale su tri osobe, a među ubijenima je i napadač, za koga se sumnja da se ubio, saopštio je šerif tog grada. Povređeno je ukupno 11 osoba. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.