Objavljen snimak: Azerbejdžanci razvalili rusku bazu, Rusi ćute VIDEO

Izvor: B92, 23.Sep.2023, 23:31

Objavljen snimak: Azerbejdžanci razvalili rusku bazu, Rusi ćute VIDEO

Ruski kanal na Telegramu koji prati ratna dešavanja objavio je video koji navodno prikazuje posledice napada na rusko skladište municije u Nagorno-Karabahu.

Ruski proratni bloger Aleksandar Kots objavio je snimak i rekao da je Azerbejdžan izveo napad na skladište.

Nije bilo nezavisne potvrde ove informacije ili autentičnosti videa. Snimak je navodno snimljen pre nekoliko dana, ali nema informacija o tome gde se snimak navodno dogodio. Ministarstvo odbrane Rusije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nije komentarisalo snimak. Rusija nije prijavila nikakav napad na skladište municije u Nagorno-Karabahu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

OBJAVLJEN SNIMAK IZ KARABAHA: Azerbejdžanci razvalili rusku bazu, Rusi ćute, pogledajte trenutak napada?! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2023, 07:19

Odjeknulo žestoko..Ruski kanal na Telegramu koji prati ratna dešavanja objavio je video koji navodno prikazuje posledice napada na rusko skladište municije u Nagorno-Karabahu. Ruski proratni bloger Aleksandar Kots objavio je snimak i rekao da je Azerbejdžan izveo napad na skladište...Nije bilo nezavisne...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.