Objavljen dramatičan snimak: Ovo je trenutak eksplozije na ruskom avionu VIDEO

Izvor: B92, 07.Dec.2023, 11:52

Objavljen dramatičan snimak: Ovo je trenutak eksplozije na ruskom avionu VIDEO

Na društvenim mrežama objavljen dramatičan snimak trenutka kada je ruski teretni avion eksplodirao ubrzo nakon poletanja.

Avion je, kako prenosi Dejli mejl, ostavljao vatreni trag iza sebe dok je pilot, u očajanju, izbacivao gorivo.

Navodi se da se zapalio avion tipa “Tu-204”, koji je poleteo sa aerodroma u Ulan-Udeu, u istočnom Sibiru. Reč je o avionu koji se koristi za prevoz robe između Kine i Rusije.

Planirano je bilo da Tu-24 sa aerodroma Bajkal >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Ulan-Udeu odleti do kineskog grada Džandžou, ali je eksplozija izazvala požar u levom motoru.

Aleksej Cidenov, šef regiona Burjatija, rekao je da je avion izbacio gorivo pre nego što je prinudno sleteo na aerodrom Bajkal, i to s jednim motorom.

Svedoci su, govoreći o eksploziji aviona, naveli da su “čuli snažnu eksploziju odozgo”, “da su mislili da je vatromet”, kao i da je “bilo i previše strašno”.

Svih pet članova posade je uspelo da preživi zastrašujuće iskušenje pošto je avion danas bezbedno sleteo u 8.30 po lokalnom vremenu (0:30 GMT).

Istragu sprovodi Istočnosibirsko saobraćajno tužilaštvo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

UŽASAVAJUĆI TRENUTAK EKSPLOZIJE RUSKOG AVIONA: Članovi posade u borbi za goli život posežu za OČAJNIČKIM MERAMA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2023

Posada je morala da ispusti gorivo i da pokuša sletanje jednim motorom...Dramatični snimak prikazuje trenutak eksplozije na ruskom teretnom avionu ubrzo po poletanju, nakon čega iza letelice ostaje plameni trag pošto posada očajnički pokušava da se oslobodi goriva...Mediji navode da se ova drama...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.