Objašnjenje Gugla o padu sistema

Izvor: B92, 03.Jun.2019, 07:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objašnjenje Gugla o "padu" sistema

London -- Kompanija Gugl potvrdila je danas da je u nedelju došlo do sporadičnih prekida servisa brojnih aplikacija. Kao razlog navedeno zagušenje mreže.

Podsetimo, u nedelju neko vreme nisu radile društvene mreže Snepčet, Jutjub i Gugl.

Iz kompanije navode da je u toku istraga šta je moglo da uzrokuje nastanak problema, prenosi britanski Gardijan.

U toku trajanja problema, korisnicima društvene mreže nisu bile dostupne ili su sporo radile, a najveći >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nivo zagušenja mreže bio je u Sjedinjenim Američkim Državama.

Kompanija Gugl je identifikovala problem na Gugl Klaudu navodeći da su korisnici mogli da vide spore performanse ili greške koje se ponavljaju tokom trajanja problema.

"Naš tim inženjera završio je prvu fazu smanjenja problema i sada rade na drugoj fazi nakon koje očekujemo da se sve vrati u normalu", poručili su iz kompanije.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GUGL: Mreža se zagušila, problemi su smanjeni! Uskoro vraćanje u normalu!

Izvor: Kurir, 03.Jun.2019

Kompanija Gugl potvrdila je danas da je u nedelju došlo do sporadičnih prekida servisa zbog zagušenja mreže, zbog čega neko vreme nisu radile društvene mreže Snepčet, Jutjub i Gugl.

Nastavak na Kurir...

Zašto Gugl juče nije radio?

Izvor: Kamatica.com, 03.Jun.2019

Kompanija Gugl potvrdila je da je u nedelju došlo do sporadičnih prekida servisa brojnih aplikacija, kao što su Snapchat, Youtube i Gmail, a kao razlog navode zagušenje mreže..

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.