„Obistinjuje se da ćemo ih juriti po ulicama“

Izvor: Danas, 16.Okt.2019, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Obistinjuje se da ćemo ih juriti po ulicama“

Promocija knjige Gorana Vesića, zamenika gradonačelnika, za kojeg mi ljudi iz Gradske kuće kažu da ga uveliko zovu - gradonačelniče - kao i bunt građana koji su bili okupljeni ispred galerije Progres, u centru Beograda, gde se predstavljanje knjige odvijalo, zaista predstavlja, uveren sam, početak jedne nove faze u pobuni protiv aktuelnog režima. Članak „Obistinjuje se da ćemo ih juriti po ulicama“ se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bastać preti Vesiću vaspitnim šamarom zbog navoda da je krao od bolesne dece

Izvor: Danas, 16.Okt.2019

Predsednik opštine Stari grad Marko Bastać uputio je danas otvoreno pismo u kom je zameniku gradonačelnika Beograda Goranu Vesiću zapretio da će dobiti "vaspitni šamar" zbog navodne izjave da je "ukrao novac od bolesnog deteta". Članak Bastać preti Vesiću vaspitnim šamarom zbog navoda da je...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.