Obilne padavine i snijeg stižu u nedjelju

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Nov.2015, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obilne padavine i snijeg stižu u nedjelju

Građani bi mogli uživati u lijepom i neuobičajenom toplom jesenjem vremenu do vikenda!?

Ali, kako navode na popularnoj meteo stranici Vremenska prognoza za HR i BiH očekuje se da krajem vikenda dođe jaka promjena vremena uz zahlađenje i obilne oborine.

“Snijeg osim u planinanma moguć je je i u nizinama ponajprije Bosne, i sjeverozapada Hrvatske”, navodi ovaj izvor.

Slična je i prognoza Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH, gdje navode da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << do petka mogu očekivati temperature čak i do +19, a onda promjena.

„Promjena vremena se očekuje u subotu. Jače naoblačenje sa zapada trebalo bi usloviti obilne padavine. U noći na nedjelju u višim područjima se očekuje i snijeg“, smatraju u Odsjeku za analizu i prognozu vremena Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(NN/doznajemo.com)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.