Obili kuću na Dedinju i ukrali sef, novac... Nakon toga pobegli

Izvor: B92, 28.Mar.2021, 14:43

Obili kuću na Dedinju i ukrali sef, novac... Nakon toga pobegli

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su dve osobe koje se terete da su izvršile krivično delo teška krađa.

Protiv 15.godišnjaka biće podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu za isto delo, saopštio je danas MUP.

Uhapšeni su S. P. (29) i M. Š. (32).

Sumnja se da su njih trojica, juče na Dedinju, obili kuću i ukrali sef, novac, mobilne telefone, sat i druge predmete, nakon čega su pobegli.

Policija je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << osumnjičene ubrzo pronašla i uhapsila.

Osumnjičenima S. P. i M. Š. određeno je zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, navodi se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PAO BALKANSKI "CRNI MAG" Putem društvenih mreža nalazio žrtve za skidanje uroka, izvukao čak 19.000 evra

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Mar.2021

Nakon sprovedene istrage, osumnjičeni je priveden a krivična prijava je podesena nadležnom tužilaštvu...Zagrebačka policija je pod sumnjom u tešku krađu i dve prevare sprovela kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine...Kako se navodi u saopštenju objavljenom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.