Obili auto i ukrali volan

Izvor: Vesti-online.com, 25.Okt.2013, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obili auto i ukrali volan

Lopovi u Beogradu ne znaju za meru, a na meti se nalazi sve što je manje ili više (ne)dostupno. Ipak, jedan slučaj je prevazišao meru i šokirao vlasnicu “pežoa” 307, koja je u jutarnjim satima uredno parkirala svoj automobil na javnom parkingu kod Sava centra.

Foto: Ilustracija

Kada je posle podne krenula kući sa posla, zatekla je svoj automobil sa obijenom bravom na vratima i bez volana. Pretpostavlja se da su lopovi obili automobil i odvalili volan u nameri >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da ga prodaju nekom vlasniku “pežoa” kojem su se u saobraćajnoj nesreći otvorili vazdušni jastuci.

 

Po drugoj pretpostavci lopovi su planirali da ukradu automobil, tako što bi klještima “papagajkama” vozili “pežo” do skrovitog mesta. Policija je uradila uviđaj i traga za lopovima.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.