Obijen stan izvršnog direktora BCBP-a

Izvor: N1 televizija, 22.Maj.2018, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obijen stan izvršnog direktora BCBP-a

Izvršnom direktoru Beogradskog centra za bezbednosnu politiku (BCBP) Predragu Petroviću, obijen je stan u kom živi sa suprugom i detetom, a stvari su ukradene samo iz radne sobe, objavio je BCBP na svom zvaničnom Tviter nalogu.

BCBP podseća da ovo nije prvi napad na Petrovića. Krajem avgusta na njegovom automobilu ispisana je preteća poruka "Čuvaj se".

“Insistiramo da tužilaštvo i policija ozbiljno rade na ovom slučaju jer može biti u vezi sa istraživanjima >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << koja sprovodi”, poručuje BCBP.

Izvršnom direktoru BCBP danas obijen stan u kome živi sa suprugom i detetom, a stvari su ukradene samo iz radne sobe. Ovo nije prvi napad na @nadkoordinator. Insistiramo da tužilaštvo i policija ozbiljno rade na ovom slučaju jer može biti u vezi sa istraživanjima koja sprovodi. pic.twitter.com/6KXHRD21Hi

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obijen stan izvršnog direktora Beogradskog centra za bezbednosnu politiku

Izvor: Beta, 22.Maj.2018

Izvršnom direktoru Beogradskog centra za bezbednosnu politiku (BCBP) Predragu Petroviću danas je obijen stan u kome živi sa suprugom i detetom, a stvari su ukradene samo iz njegove radne sobe, saznaje agencija Beta.Ulazna vrata su nasilno obijena, a iz stana nisu odnete stvari veće vrednosti, poput...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.