Izvor: Blic, 29.Okt.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obavezan prolazak kroz detektor

Obavezan prolazak kroz detektor

NIŠ - Prijezdina ulica u Nišu počela je prošlog vikenda da živi noćnim životom. Ovom mirnom ulicom u strogom centru Niša posle ponoći gotovo je nemoguće proći od luksuznih automobila. Iz kola izlaze atraktivne devojke, najčešće obučene u lake svečane haljine i krzno. Malo glamura na niškom asfaltu. Sve je to jer u ovoj ulici odnedavno radi diskoteka 'Studio'.

Mlade Nišlije su dugo čekale i konačno dočekale otvaranje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << disko kluba. Pošto niko iz Niša i okoline nije želeo da uloži novac u diskoteku, to je učinio Mladen Vukadin, vlasnik istoimene diskoteke u Novom Sadu. On je u saradnji sa Udruženjem zanatlija svoj novi 'Studio' smestio u prostor nekadašnjeg bioskopa 'Čegar'.

U novootvoreni disko mahom dolaze mladi, ali zađu i stariji posetioci. No, ulaz nije dozvoljen mlađim od 18 godina.

Za vikend diskoteka je bila prepuna. Svake večeri je bilo po 1.500 posetilaca. Mnogi su ostali ispred vrata jer je obezbeđenje bilo neumoljivo.

- Ne želimo da zbog brze zarade puštamo više ljudi nego što može da stane. Nećemo dozvoliti da 'Studio' bude prebukiran. Zameraju nam na sporom ulasku. Niko ne može da uđe dok ne prođe detektor. Povezani smo sa niškom policijom ukoliko dođe do nekog incidenta - kaže menadžer 'Studija' Dragan Mišević.

Za muziku u 'Studiju' zaduženi su DJ Flo i Žare, ali će u novembru i decembru gostovati poznati svetski disk-džokeji. Trenutno se vode pregovori, a četvrtak je rezervisan za promocije inostranih pića i brendova.

Davor Raičević iz Budve je rekao:

- Diskoteka je super. Do sada niste imali gde da izađete, a sad ste Evropa.

'Studio' radi četvrtkom, petkom i subotom, a ulaz sa garderobom košta 150 dinara. V. Torović

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.