Obamina dadilja bila transeksualac, sada se bavi prostitucijom (FOTO)

Izvor: S media, 05.Mar.2012, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obamina dadilja bila transeksualac, sada se bavi prostitucijom (FOTO)

Transeksualac po imenu Ivi bio je jedno vreme dadilja američkog predsednika Baraka Obame, piše britanski "Dejli mejl".

Ivi se starao o dečaku koga je zvao Beri kada se njegova majka En Danam preselila u prestonicu Indonezije Džakartu krajem 1960-ih.

Iako nikada nije krio da je transeksualac, Ivi je uvek vodio računa da ga mali Barak ne vidi kada izlazi iz kuće potpuno odeven u žensku odeću.

"Bio je tako mali i nikada nisam dozvolila da me >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << vidi u ženskoj odeći, ali me je viđao kako probam ruž njegove mame. Kad god bi to video umirao je od smeha", ispričala je Ivi.

Nakon što je Barakova porodica napustila Indoneziju, Ivi se okrenula prostituciji, a sada živi u baraci u siromašnom delu grada.

"Pokušao sam da se zaposlim kao sobarica, ali niko nije hteo da me primi. Bile su mi potrebne pare za stan i hranu", priča on.

Obamina krštenica falsifikat?

Pogledajte: Obama definitivno prešao u pevače (VIDEO)

Pogledajte kako je obožavateljka uhvatila Obamu za zadnjicu! (VIDEO)

Ivi kaže da nije imala pojma da je Obama postao američki predsednik sve dok u jednom magazinu nije video njegove slike iz detinjstva sa porodicom. Tada se izbrbljao prijateljima da je dečak o kome se brinuo sada predsednik Amerike i svi su mu se smejali sve dok ljudi iz komšiluka u kome je ranije živeo nisu potvrdili da je njegova priča istinita.

(Dejli mejl)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.