Izvor: 24sata, 03.Nov.2008, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obama u prednosti, borba za neopredeljene glasače

Amerikanci sutra biraju 44. predsednika svoje zemlje, koji će u Belu kuću zvanično ući 20. januara 2009, a na dan pred izbore, Barak Obama, demokratski kandidat, i dalje ima prednost (šest odsto) u odnosu na Džona Mekejna, rivala iz redova republikanaca.

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Demokratama i Bela kuća i Kongres?

Izvor: RTS, 02.Nov.2008, 13:37

Barak Obama, dva dana uoči izbora, i dalje ima prednost u odnosu na republikanca Džona Mekejna, pokazuju ankete. Obamina popularnost mogla bi da donese demokratama prednost i na izborima za Kongres, procenjuju analitičari. .Istraživanja pokazuju da...

Nastavak na RTS...

Izborna groznica u SAD: Raste prednost Obame

Izvor: Mondo, 03.Nov.2008

Dan uoči izbora u SAD, prema Galupovoj anketi, Barak Obama vodi za 11 odsto glasova na nacionalnom nivou, dok zajednička anketa Rojtersa, televizije si-span i Zogbija ukazuje da Obama vodi u šest od osam ključnih država, tzv. 'izbornih ratišta'.

Nastavak na Mondo...

Dan uoči izbora Obama ima sedam poena prednosti

Izvor: TV Avala, 03.Nov.2008

Dan uoči predsedničkih izbora u SAD, demokratski kandidat Barak Obama (Barack) ima sedam odsto prednosti u odnosu na republikanskog kandidata Džona Mekejna (John McCain), rezultat je danas objavljenog istraživanja.

Nastavak na TV Avala...

Preko 29 miliona Amerikanaca već glasalo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Nov.2008, 01:37

VAŠINGTON - Više od 29 miliona Amerikanaca u 30 saveznih država već je glasalo na predsedničkim izborima, saopštili su predstavnici izbornih komisija...Na nekim izbornim mestima, birači su čekali i do šest sati u redu kako bi glasali pre zvaničnog početka izbora...Među njima, broj onih koji...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.