Obama se vraća na političku scenu?! Demokrate spremne za DELIKATAN PLES?

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2017, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obama se vraća na političku scenu?! Demokrate spremne za DELIKATAN PLES?

Nekome se neće svideti

Bivši predsednik SAD Barak Obama namerava da ubrza povratak u javni život zemlje, piše list „Hil“.

Pozivajući se na jednog od pomoćnika bivšeg šefa administracije, list navodi da će se „Obama vratiti na nacionalnu političku scenu ove jeseni“. Po njegovim rečima, to će biti „delikatan ples“, jer demokrate ne žele da on postane lice partije.

Kako se navodi, plan predstojećih akcija će biti napravljen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uskoro. „Kako tvrde savetnici bliski Obami, bez obzira na to što će on igrati aktivnu ulogu u pružanju pomoći za obnovu partije, značajni deo ovog posla neće biti vidljiv“.

Između ostalog, pretpostavlja se da će Obama učestvovati u prikupljanju sredstava za partiju.

Obama je bio predsednik SAD osam godina. To je, po zakonu, maksimalan rok. On je 20. januara 2017. godine predao svoje nadležnosti republikancu Donaldu Trampu, koji je na izborima pobedio Hilari Klinton.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Obama se vraća!?

Izvor: Vesti-online.com, 12.Avg.2017

Bivši predsednik SAD Barak Obama namerava da ubrza povratak u javni život zemlje, piše list "Hil"...Pozivajući se na jednog od pomoćnika bivšeg šefa administracije, list navodi da će se "Obama vratiti na nacionalnu političku scenu ove jeseni". Po njegovim rečima, to će biti „delikatan...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.