Izvor: Mondo, 27.Sep.2008, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obama i Mekejn se suočili u prvoj debati

Demokratski i republikanski predsednički kandidati Barak Obama i Džon Mekejn su se u prvoj televizijskoj debati sukobili oko državne potrošnje, poreza i iračkog rata.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obama i Mekejn se sukobili u prvoj debati pred izbore

Izvor: Blic, 27.Sep.2008

Demokratski i republikanski predsednički kandidati Barak Obama i Džon Mekejn su se u prvoj televizijskoj debati sukobili oko državne potrošnje, poreza i iračkog rata, i dovodili u pitanje sposobnost onog drugog da vodi zemlju naredne četiri godine.....Ovo sučeljavanje, održano sinoć na Univerzitetu...

Nastavak na Blic...

Prva debata Obame i Mekejna

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Sep.2008

U prvom od tri televizijska sučeljavanja demokratski i republikanski predsednički kandidati Barak Obama i Džon Mekejn sukobili su se oko državne potrošnje, poreza i iračkog rata, i dovodili u pitanje sposobnost onog drugog da vodi zemlju naredne četiri godine.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Složni samo protiv Rusije

Izvor: Glas javnosti, 28.Sep.2008, 09:37

Demokratski i republikanski predsednički kandidati Barak Obama i Džon Mekejn su se u televizijskoj debati - iz koje niko nije izašao kao jasan pobednik - sukobili oko državne potrošnje, poreza i iračkog rata, i dovodili u pitanje sposobnost onog drugog da vodi zemlju naredne četiri godine...Ovo...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.